Diensten

Aanleg of renovatie van uw tuin, patio of balkon

Aanleg of renovatie is maatwerk. Dit bespreek ik graag met u. Er zijn veel mogelijkheden. Denkt u hierbij aan het opnieuw bestraten van uw tuin of patio met bestaande stenen of nieuwe stenen, aanleg van een vlonder of het aanbrengen van beplanting.

Het renoveren van een balkon? Ook hier zijn tal van mogelijkheden. Op de foto hieronder heb ik gebruik gemaakt van zacht kunstgras waar u heerlijk met uw blote voeten op kunt lopen. De reling heb ik versierd voor een natuurlijke tuinuitstraling.


Onderhouden van uw tuin

Een tuin leeft en heeft daarom aandacht en verzorging nodig. Hoe vaak uw tuin onderhouden moet worden, is afhankelijk van het type beplanting dat uw tuin heeft.

Onderhoud van uw tuin kan zijn vorm snoeien, scheren van hagen, onkruidbestrijding etc. Hebt u weinig beplanting, maar wel last van onkruid? Ook dan kom ik graag bij u langs voor het onkruidvrij maken van uw tuin.

Opmaak van plantenbakken voor binnen en/of buiten

Mijn handelskenmerk voor het opmaken van plantenbakken is het gebruik maken van oude seringentakken, die door de jaren heen zijn gekweekt door mijn vader. De plantenbakken, groot of klein, zijn in elke ruimte te plaatsen.

Klik hier voor foto's van mijn werk.

De hovenier voor uw tuinwensen!